marți, 2 februarie 2010

Copiem !


Ma uit pierdut in jur ... nu imi dau seama de ce toti sunt defapt acelasi si unicul tip de om. Nu mai vad un om , o fiinta, cu personalitate . Nu vad decat copii(xerox-uri). Dumnezeu ne-a lasat pe pamant UNICI , si noi nu am tinut cont de asta .. ne-am transformat din manuscrise originale in copii trase la xerox .. din copii trase la xerox ne transformam in ce ?! in nimic , o copie este egala cu zero.

O sa ziceti ca nu , nu e adevarat .. suntem unici ! da .. suntem unici in modul de a gandi .. si avem o trasatura fizica care ne face sa fim unici , dar atat , si nu ma refeream la acest lucru , nu ma refeream la lucrurile care nu ai cum sa le copiezi (cu toate ca si pe alea incercam sa le copiem) ma refeream la cele pe care nu trebuie sa le copiem , dar totusi o facem , pentru ca putem ...

Ies pe strada, din primii 20 de metri .. trebuie sa vad 10 femei care au parul facut la fel , alti 10 barbati care au aceiasi pantofi si pe langa asta inca 10 copii care sunt imbracati la fel. Am dat doar un exemplu aici .. dar lista poate continua , si nu se limiteaza doar la imbracaminte si la freza .. sunt zeci de mii de zdrente care isi pun lentile de contac sa aiba ochii de alta culoare (cu toate ca le sta , fix ca pula ) , altele care isi pun silicon in buze sa semene cu ale Angelinei Jolie sau cacaturi de astea de 2 lei.

De ce nu ramai tu cum te-a lasat Cel de sus !? De ce vrei tu sa semeni cu cineva !? De ce nu esti original !? Multi ma acuza ca arunc priviri foarte sceptice , acestor oameni , dar eu le zic doar ca li se pare.

6 comentarii:

  1. Ai concentrat tone de adevar in cateva randuri .
    Keep it up ! >:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm,well. "tone de adevar".are dreptate.dar nu tot adevarul.si nu cel care conteaza.
    pe langa transformarile fizice,sau outfiturile trase la xerox,sunt persoane,care deja,nu mai au o parere proprie in adevaratul sens al cuvantului.
    totul merge dupa "principiul turmei".
    am fost invatati de fapt sa gandim singuri? parintii nostri,au incercat sa ne invete,ce au fost si ei invatati.ceea ce iar nu e bine.noi acum ce facem? ducem mai departe ce am invatat si noi? nu se numeste tot xerox?
    ma rog,am deviat de la subiect.
    ce voiam sa punctez e ca, atunci cand iesi pe strada nu vezi "xerox-urile" cu adevarat. vezi..hai sa zic,doar o parte. adevaratul "xerox" e in capul lor. in mintea si in ceea ce gandesc ei..

    big up >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. referitor la lentile...

    JOS DELFINII...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hainele pe care le gasesti in magazin nu sunt unicate prin urmare e normal sa mai fie oameni imbracati cu aceleasi piese vestimentare. Omul nu poate fi original deoarece prin simplul fapt ca vrea asta devine comun. Imi plac ideile din text si subiectul abordat. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar treui sa fim diferiti.. Dar tot din spermatozoizi suntem facuti.. Si tot oile domnului suntem :))
    Ai dreptate dar intr-o tara in care fiecare incearca sa fie cat mai interesant , dar nu are destul creier sa o faca,e si normal sa fim xeroxu-ri sau inconjurati de xeroxu-ri .

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti e sete de original? du-te la un Spital de Nebuni ca acolo sigur gasesti....pentru ca noi..adica restu..suntem prea ocupati sa ne "integram in societate" astel sfarsim prin a ne pierde din adevarata esenta! Astfel..my advice?..nu uitati sa puneti amprenta pe tot ce faceti in viata...make it yours:X :*

    RăspundețiȘtergere