vineri, 19 februarie 2010

Soare = Dusman


Am sa ma leg de o chestie vitala noua .. am sa ma leg de SOARE ! Soarele care in ochii multora .. este minunat , ii vad doar partile bune . Dar mai este si o alta categorie de oameni , care pe langa partile bune ale soarelui .. le mai vad si pe cele proaste :

1. Cine te trezeste dimineata , cand dormi foooarte bine (cel mai des in vacanta de vara) dupa o noapte plina de aventuri (baut , fumat treburi necurate ,sex) ?! Acum o sa ziceti ca mama .. da este si asta o variabila .. dar sa nu uitam ca , mamele si tatii nostri au trecut si ei prin asa ceva cand erau de o varsta cu noi .. deci stiu cum e , si te lasa sa dormi ! Mai ramane , cine !? BULANGIUL ALA CU RAZE .. intra frumos pe geam .. si te deranjeaza .. si te trezeste .. si injuri ... si asa iti futi ziua .

2. Cine te deranjeaza la scoala cand vrei sa te uiti la un film , sau sa vezi cum si-a stors colega creerii , ca sa faca proiectul ala la Economie (sau orice alt proiect) !? Intradevar .. pot fi colegii care nu stiu sa taca in timpul vizionarii filmului , sau a proiectului , dar asta se rezolva repede daca cineva se gaseste sa tipe la ei . Dar nu e asta principala problema , principala problema e : SOARELE CARE DIN NOU , ISI ARUNCA RAZELE LUI DE CACAT PRINTRE JALUZELELE NOASTRE SI NE FUTE NOUA VIZIONAREA !


3. Esti in trafic , mergi foarte linistit , trafic bunicel , nici un fel de problema , te indrepti spre servici ! Un scenariu foarte des intalnit .. si continuarea e la fel de intalnita ! Indreptandu-ne spre servici .. suntem nevoiti sa facem un viraj de 90 de grade la dreapta , in dreapta stand BULANGIUL , cu razele lui , te orbeste .. si nu mai vezi nici drum , nici nimic . Daca nu faci accident pana tragi acel parasolar (sau cum cacat se cheama , daca stiti spuneti-mi) , ai avut noroc , daca nu :-?? masina in service , si mergi pe jos . Din vina cui ?! A BULANGIULUI ALA CU RAZE aka. SOARE !

Astea fiind cateva dintre motivele care ma fac sa il urasc , si nu numai eu , mai sunt multi pe lumea asta care nu il vad bine pe bulangiu' .
Eu va las .. si ne intalnim cand mintea si degetele mele o sa scrie altceva . Va las cu Spike , o sa va zica si el la un moment dat , ce am zis si eu . O zi frumoasa!!

3 comentarii:

  1. esti in aer liber...te trasneste o idee geniala de un portret scoti camera pui modelul conform cerintelor tale si "BULANGIUL" ala de soare isi arunca razele'n lentila ta si iti iese un cacat...si te mai si orbeste...si de cele mai multe ori n'ai filtrele la tine deci soarele dauneaza grav artei fotografice

    RăspundețiȘtergere
  2. Soarele din Vama ma scotea mereu din cort...
    Abia ajungeam si eu sa-mi odihnesc ciolanele si intr-o ora doua...gata se termina veselia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu ma gandeam ca cineva poate fi pornit impotriva soarelui. Eu una nu sunt. Abia astept sa ma trezesc, si razele soarelui sa imi bata in ochi, intr-o dimineata calda de vara.
    Dar fiecare cu parerea lui .:D

    RăspundețiȘtergere