joi, 3 decembrie 2009

Fiinta !

... am reusit sa o vad , sa ma linistesc ,sa ma agit , sa ma calmez , sa ma enervez , sa rad , sa ma simt bine si toate aceste chestii de mai multe ori intr-o zi , e ciudat cum un om poate face chestiile astea asa des , si asa de bine . Un om in pula mea , un om .. e o fiinta , ca toate celelalte , la prima vedere .. dar totusi diferita ,daca incerci sa sapi in adancurile ei si stii sa cauti ce e bun , si ce te poate face sa te simti bine . E ciudat cum o singura fiinta te poate face sa iti placa un loc pe care inainte il detestai , e ciudat cum un om , te poate face sa te grabesti , sa te trezesti dimineata fara ca cel care sa fie injurat sa fie acel cineva care te trezeste , asa cum ai face cu telefonul sau ceasul desteptator ,e ciudat cum reusesti sa te desparti de cafea doar ca sa mai rupi cateva minute pentru o fiinta, e ciudat cum poti sa te simti bine cu cineva atata timp cat in jurul tau este un zgomot infernal , este ciudat cum o fiinta te poate face sa te urci cu placere in tramvaiul pe care il detesti ,e ciudat cum o fiinta te schimba pentru ceva timp . O sa fii foarte debusolat dupa ce nu ai sa mai fii langa acea fiinta si ai sa iti pui intrebari ("Mie mi-au placut cacaturile astea!?" , "Nu m-am legat de mortii mamei celui care a inventat tramvaiul?") .. aaah e ok lasa ca te legi dupa ce nu o sa mai fie ea langa tine , stai linistit iti iei revansa . E ca si cum vrei sa nu dormi dar nu poti pentru ca esti muci de beat...

.. dar toate au un pret , si daca doar acesta este pretul , v-as sugera sa va gasiti o astfel de fiinta care vreti, nu vreti, devine drog , dar va garantez eu ca o sa va placa .



P.S prima doza e mocca , aveti grija dupa aceea .grija mare la apartamentele vechi ! (teo.)

Un comentariu:

  1. "v-as sugera sa va gasiti o astfel de fiinta care vreti, nu vreti, devine drog..."..mm,nu o gasim.sau cel putin nu o cautam.totul o sa se intample pentru ca asa trebuie.

    RăspundețiȘtergere